THE ρεφλεξολογος αθηνα DIARIES

The ρεφλεξολογος αθηνα Diaries

The ρεφλεξολογος αθηνα Diaries

Blog Article

Αντιμετώπιση προβλημάτων αυχενικής, θωρακικής και οσφυϊκής μοίρας. -

Τα συμπτώματα ποικίλλουν ανάλογα με τη θέση της στένωσης και τα νεύρα που επηρεάζονται.

Τα ιδιαίτερα ευάλωτα σημεία στο σώμα είναι κυρίως η βουβωνική χώρα (στον άνδρα κυρίως), ο ομφαλός και ο μηριαίος δακτύλιος (στις γυναίκες κυρίως), αλλά και σε οιαδήποτε μετεγχειρητική ουλή.

Αναλαμβάνονται: - Μυοσκελετικές παθήσεις Οξύς και χρόνιος πόνος -

Πόνος στη μέση: Ποιες είναι οι κινήσεις που θα σας ανακουφίσουν

Μία μυελογραφία (μια ακτινογραφία λαμβάνεται αφού εγχυθεί μια ουσία εντός της σπονδυλικής στήλης) μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί. Αυτές οι εξετάσεις μπορούν να προσφέρουν λεπτομέρειες για τα οστά και τους ιστούς και να βοηθήσουν με τη διάγνωση.

Για το σωστό σχεδιασμό του προγράμματος, οφείλουμε να λάβουμε υπόψην τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες του ασθενούς π.χ. μπορεί να υπάρχει προτίμηση για κάποια συγκεκριμένη μορφή άσκησης, ή τη χρήση κάποιου εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Μετακομίσεις & Μεταφορές Κλειδιά & Κλειδαριές Γιατροί Ψυχολόγοι Παιδικοί Σταθμοί Οδοντίατροι Συνεργεία Αυτοκινήτων Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις περισσότερα >> ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δισκοκήλη/Προβολή δίσκου: Οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι που λειτουργούν ως “αμορτισέρ” μεταξύ των σπονδύλων τείνουν να αφυδατώνονται με την ηλικία.

Με μια Ελληνίδα που βίωσε την προσωπική της θεραπεία μέσω της Ρεφλεξολογίας, οραματίστηκε έναν κόσμο καλύτερο μαζί της.

Αρχική Σελίδα Ο Σύλλογος Ο Σύλλογος Διοικητικό Συμβούλιο check here Επιστημονική Επιτροπή Αίτηση έγγραφης νέου μέλους Λίστα Μελών Τι είναι η Χειροπρακτική Τι είναι η χειροπρακτική Η πρώτη επίσκεψη Άρθρα Οσφυαλγία Αυχενικό σύνδρομο Πονοκέφαλοι Η συντήρηση της σπονδυλικής στήλης Φθορά και εκφύλιση Χειροπρακτική και αθλητισμός Ειδήσεις Σύνδεσμοι Επικοινωνία

Τόσο για την αντιμετώπιση όσο και για την πρόληψη του αυχενικού συνδρόμου πρέπει να αποφεύγετε να σηκώνετε βάρη ή να παραμένετε ακίνητοι για πολλές ώρες. Η θέση στο γραφείο σας πρέπει να είναι σε ορθή γωνία και η ράχη σας να εφαρμόζει στο κάθισμα.

Προκειμένου δε να διαμορφωθεί το πλάνο θεραπείας του κάθε ασθενούς και να τεθούν οι ειδικότεροι στόχοι της θεραπείας, ο θεραπευτής προβαίνει καταρχάς σε εξέταση της κλινικής εικόνας του ασθενούς, καθώς και των τυχόν υπαρχουσών απεικονιστικών εξετάσεων αυτού.

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ – ΑΧΑΛΑΣΙΑ ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ

Report this page